Masterclass Burn-Out Coaching

Een Snelle Quiz

 1. Hoe vaak voel je je gestrest gedurende een week?
  a) Zelden – ik ben meestal kalm en ontspannen.
  b) Af en toe – sommige dagen zijn stressvoller dan andere.
  c) Vaak – ik ben bijna altijd gestrest.

 2. Hoe slaap je meestal?
  a) Goed – ik krijg voldoende rust en word uitgerust wakker.
  b) Redelijk – ik slaap meestal wel, maar soms word ik ‘s nachts wakker.
  c) Slecht – ik heb moeite met in slaap vallen of doorslapen.

 3. Hoe reageer je op onverwachte uitdagingen?
  a) Kalm en beheerst – ik kan goed omgaan met onverwachte situaties.
  b) Wisselend – het hangt af van de situatie, maar ik probeer het hoofd koel te houden.
  c) Overweldigd – ik raak snel in paniek en weet niet goed hoe te reageren.

 4. Hoeveel tijd besteed je aan zelfzorg en ontspanning?
  a) Voldoende – ik neem regelmatig de tijd voor mezelf en doe dingen die ik leuk vind.
  b) Enigszins – ik probeer af en toe wat tijd voor mezelf te nemen.
  c) Weinig tot geen – ik vergeet vaak voor mezelf te zorgen door de drukte van het leven.

Resultaten

 1. Voornamelijk A’s:
  Goed gedaan! Je lijkt in balans te zijn en hebt waarschijnlijk goede coping-mechanismen om stress te beheersen. Toch kunnen onze geavanceerde brain-based technieken je helpen om nog veerkrachtiger te worden en de kwaliteit van je leven te verbeteren.

 2. Voornamelijk B’s:
  Je staat op het punt van een burn-out of je bevindt je mogelijk al in een vroeg stadium. Onze vernieuwde cursus biedt jou de tools en oefeningen die je nodig hebt om stress beter te hanteren en veerkracht op te bouwen.

 3. Voornamelijk C’s:
  Het lijkt erop dat je momenteel te maken hebt met een burn-out of je staat op het punt er een te krijgen. Laat ons je helpen om weer controle te krijgen over je leven, je energie te herstellen en een effectief actieplan te creëren om je leven te transformeren.

Schrijf je nu in voor onze Masterclass Burn-out Coaching opleiding!