Masterclass Burn-Out Coaching

Wordt een professionele Coach

Eén op de 3 werknemers ervaart een hoge spanning op het werk en in hun privé leven

DATUMS

15/03/2022

22/03/2022

29/03/20222

19/04/2022

Integratiesessie: 26/04/2022

Een actuele lijst van alle data kan u hier vinden.

Deze trainingen gaan door van 19u tot 21u met een concreet en uitgebreid stappenplan. Deelnemers hebben recht op een individuele zoom sessie waar ze persoonlijke problemen kunnen aankaarten. 

  • Klaag je zelf of wil je anderen op een professionele manier kunnen helpen?
  • Weet je niet waaraan eerst beginnen?
  • Ben je erg vermoeid?
  • Denk je soms:”Hier raak ik nooit meer uit?”
  • Voel je je soms vervreemd van jezelf en andere mensen?
  • Voel je je depri en uitgeput?
  • Heb je last van slapeloosheid, piekergedrag, schuld en schaamte, maagdarmklachten of spierpijnen?
  • Wil je voorkomen dat je zelf een burn-out krijgt? Of wil je andere mensen coachen?

 

Meer dan 15% van onze actieve bevolking heeft te maken met het probleem burn-out. Recente peilingen geven nu al aan dat er 33% meer mensen zijn met enorme psychische klachten na de huidige moeilijke covid periode. We zullen jullie allemaal dus echt nodig hebben.

 

Deze leergang is bedoeld voor coaches, die cliënten met spannings- of burn-outklachten begeleiden en belangstelling hebben om een effectieve en doeltreffende methodiek in hun praktijk toe te passen. Nadien zal burn-out voor jou geen geheimen meer hebben. En na de vijfde les zul je over een concreet actieplan beschikken in 20 punten. Heel praktisch. Een wetenschappelijke aanpak, brain based, met de nieuwste inzichten en heel concreet.

MASTERCLASS BURN-OUT COACH VANAF MAART

Eén op de 3 werknemers ervaart een hoge spanning op het werk en in hun privé leven. Klachten van burn-out kunnen zeer ingrijpend zijn en gaan vaak met veel angst en woede gepaard. Mensen voelen zich moe en uitgeput, en staan cynisch in de wereld.
De opleiding leert hoe je een stevige boost kan geven aan jouw immuniteit en jouw veerkracht.
Na de cursus kun je burn-out aanpakken op het werk en privé, je kunt een burn-out voorkomen en meten, en je beschikt over een zeer uitgebreid actieplan.
Dan ben je perfect voorbereid om ook andere mensen te helpen. We hebben veel goed opgeleide mensen nodig.

BEDRIJVEN

Mensen uit de bedrijfswereld zijn ook welkom en kunnen leren hoe een burn-out kan vermeden worden. Na deze cursus heb je een concreet actieplan. Dan ben je ook één van onze coaches waar er momenteel een groot tekort aan is. Zo kun je burn-out voorkomen, aanpakken, coachen en verhinderen. Je krijgt een genummerd certificaat en je kunt deel uitmaken van onze fecabook of Linkedin groep voor coaches.

Een intakegesprek is soms aan te raden en mogelijk.

PRAKTISCH

WANNEER? 15/03/2022, 22/03/2022, 29/03/2022 en 19/04/2022 met een concreet en uitgebreid stappenplan. Deelnemers hebben recht op een individuele zoom sessie waar ze persoonlijke problemen kunnen aankaarten (1u).

HOE: virtueel, via zoom. Online Live.

HOE LAAT? Van 19u tot 21.30u.

WAAR? Voor je computer, laptop of Iphone.

HULPMIDDELEN: Hand-outs,gesloten Facebook of Linkedin Community. Na de opleiding ontvang je het DIFFERENT certificaat. Het boek “Rust voor je brein” wordt gratis geschonken aan de inschrijvers voor 31/1/2022.

UW INVESTERING: 550 euro ex BTW. Inclusief hand-outs, artikel en boek.

VROEGBOEKKORTING: mensen die inschrijven voor 15/02 kunnen gratis deelnemen aan de opleiding Rationeel Emotieve Technieken op 19/05. Na deze datum kost die speciale avond 100 euro. 

Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing.