Interview: Luc Swinnen & Deb Dana

Er volgt een optionele heruitzending van het interview tussen Luc Swinnen en Deb Dana. Dit interview zal enkel te zien zijn op het congres en niet beschikbaar in de online heruitzending van het congres. De heruitzending van het congres zal voor iedereen die deelgenomen heeft online beschikbaar gesteld worden voor een bepaalde duur na het […]

Luc Swinnen​

Dr. Swinnen heeft 25 jaar ervaring als coach, trainer en nationale en internationale keynote spreker. Hij is lid van de Stress and Anxiety research Organisation en ook van de Internationale Stress Management organisatie. Hij zal het hebben over de aanpak van stress en de polyvagaaltheorie.

Louis Van Nieuland​

Louis is oprichter van praktijk Louvanie BV en de site www.nerva.coach, het digitaal huis van  hartcoherentie-coaches in Vlaanderen. Van oorsprong is hij een verpleegkundige. Naast zijn ruime leidinggevende ervaring binnen de non-profit sector is hij een enthousiaste coach-trainer-docent.  Zijn kennis omvat stressmanagement, bemiddeling, conflicthantering en actief luisteren. Hij geeft regelmatig  trainingen in de profit- en non-profit sector. Louis schreef […]

Séverine Van De Voorde​

Doctor in de Psychologie, Auteur, “Van Stress naar Veerkracht” en “Hoogsensitief Omgaan met Stress”, Online inspirator voor mentaal welzijn, veerkracht, persoonlijke groei en zelfleiderschap. Zaakvoerder Centrum Diabolo |Klinisch psycholoog |HSP Professional | Stress- en veerkrachtcoach Séverine zal op het congres haar kennis over stress en hoogsensitiviteit delen.

Ilona Thyssen​

Ilona Thyssen is als psychotherapeute reeds 10 jaar actief in haar groepspraktijk Yourself. Ze is auteur van het boek voor koppels ‘Walkie Talkie, samen op wandel naar een betere relatie’ en ontwikkelde verschillende online trajecten voor persoonlijke groei rond de thema’s zelfvertrouwen, stressvermindering en positiefdenken. Ilona geeft meer tekst en uitleg over de ‘negativity bias’ […]

Jef Willem

Jef Willem ontdekte jaren geleden het stoïcisme als levensleidraad, waardoor veerkracht en betekenis zijn leven doordringen.

Waar de wereld in 2024 voortdurend nieuwe uitdagingen in onze richting gooit, gelooft Jef dat een meer dan 2000 jaar oude leerschool antwoorden kan bieden.

In zijn talk deelt hij een uur lang zijn inzichten over zingeving in onze postmoderne wereld. Verwacht je aan heel concrete handvaten om achteraf zelf mee aan de slag te gaan.

Dirk Aj Coeckelbergh

Dirk studeerde Rechten, Politieke en Sociale Wetenschappen & Cultuurmanagement. Hij is auteur van meer dan 3.000 populariserende en/of wetenschappelijke bijdragen in tijdschriften en kranten. Hij schreef mee aan meer dan 75 boeken, waaronder een relevant deel over non-profit, integriteit, recht, financiên, financiering, burn-out & stress & vrede.

Dirk zal dit congres leiden als voorzitter.

Masterclass Burn-Out Coaching

candle, light, candlelight-2038736.jpg

Meer dan 15% van onze actieve bevolking heeft te maken met het probleem burn-out. Recente peilingen geven nu al aan dat er 33% meer mensen zijn met enorme psychische klachten na de huidige moeilijke covid periode.

Rust voor het Brein met de Polyvagaal Theorie

Maak kennis met de Polyvagaal Theory! Kijk hoe jouw zenuwstelsel eruit ziet. Welke signalen geeft jouw zenuwstelsel je? Deze training is een verkenning van stressbestendigheid, veerkracht, zelfregulatie en coregulatie, connectie en efficiëntie.