Stressmanagement

Virtuele Workshops

HomeTrainingVirtuele Workshops

JAAROPLEIDING : ONS ZENUWSTELSEL EN DE POLYVAGAAL THEORIE

DE WERELD BEKEKEN DOOR DE LENS VAN DE ZWERVENDE ZENUW : NEGEN DAGEN POLYVAGAAL

 

Waar en hoe kunnen we echte bedreigingen zien?
Hoe deleten we oude trauma’s of nare ervaringen?
Waar en hoe vinden we de signalen van veiligheid?
Hoe vergroten we onze veerkracht?
Wat is dat nu eigenlijk : vechten, vluchten en bevriezen?
Hoe ga ik goede relaties aan?
Wat is een veilig en efficiënt team?
Wat is de vagale rem?
Wat is het social engagement systeem?
Wat zijn glimmers?
Hoe kan ik vermoeidheid vermijden?
Hoe kan ik mijn immuniteit vergroten?
Hoe vermijd ik een burn-out?
Hoe vermijd ik hoofdpijn, nekpijn en spierpijn en andere vervelende kwalen?

 

VEILIGHEID EN CONNECTIE MET BEHULP VAN DE ZWERVENDE ZENUW

 

Heb je wel eens meegemaakt dat je je om een onbegrijpelijke reden plots onveilig voelt tijdens een gesprek of tijdens een feestje of een uitstap? Of dat je aanwezig bent op een vergadering maar dat jouw mening genegeerd wordt?
Of erger, je valt helemaal stil en durft nauwelijks te bewegen?
Heb je trauma's meegemaakt in je leven of slaap je slecht? Of maak je veel periodes mee met hevige angsten of erg piekeren? Of pijnen en erge moeheid?

Wetenschappelijk onderzoek bewijst dat ongeveer 60% van de mensen last hebben van vroegere kleine of uitgesproken trauma's. En ze dragen dat een heel mensenleven mee. Wist je dat dit een enorme impact heeft op jouw immuniteit? En op het ontstaan van burn-out en het verminderen van jouw veerkracht? Hier kun je de perfecte methode leren om een belangrijk gesprek, een coaching sessie of een belangrijke opdracht vlotjes en veilig te laten verlopen? Want deze problemen kunnen gemakkelijk vermeden worden met de hulp van ons zenuwstelsel en meer bepaald met de hulp van de zwervende zenuw. Eens je dat door hebt verdwijnen al die klachten als sneeuw voor de zon. En dan ga je rustig door het leven met waardevolle connecties en misschien wel met de perfecte job en een fantastische gezondheid.
We beschikken allemaal over een zwervende zenuw die de hele dag op de loer ligt om pijn en gevaar op te sporen. En vooral om onze connecties en ons vertrouwen of onze veerkracht en immuniteit te verbeteren. Verwerk nare ervaringen, connecteer met andere mensen, leef gezond en verbeter jouw veerkracht.

 

EEN OPLEIDING VAN EEN GANS JAAR VOOR ZIJ DIE ER ALLES VAN WILLEN WETEN

 

Volgend jaar plannen we een jaaropleiding, een echte specialisatie met een korte herhaling en veel nieuwe en boeiende info over de polyvagaal theory. We zullen in februari, maart, april, mei en juni en verder in september, oktober en november een virtuele zoom sessie geven. En dan zullen we nog een feestelijke dag organiseren eind 2021 ( hopelijk is dat rotvirus dan verdwenen) met oefeningen en een feestelijke uitdeling van de jaarcertificaten. Dan ben je een echte specialist.
Uw investering bedraagt 960 euro ex BTW. Er is een mooie vroegboekkorting voorzien tot 15/1/2021.

 

ONDERNEEM DAN SNEL ACTIE

 

DATA: 25/2, 25/3, 29/4, 20/5, 24/6, 23/9,21/10, 25/11 en een ganse dag op 10/12/2021. Deze laatste dag is wat feestelijker georganiseerd en is gevuld met praktijksessies en een certificatiesessie. Dan ben je een echte specialist. De andere data gaan door van 19 tot 21u ( donderdagavonden). Dus je hoeft je maar één keer te verplaatsen en toch zullen we zorgen dat alle sessies doorspect zijn met werk in groepen,vraag en antwoord en chatsessies. Deelnemers krijgen toegang tot een gesloten groep op facebook en LinkedIn.


UW INVESTERING: 960 euro ex BTW. Er is een mooie vroegboekkorting tot 15/01/2021. Indien je inschrijft voor die datum kost dat ganse jaar 800 euro ex BTW.Het handboek ( juni 2021) kost 30 euro. Gratis hand-out.

We bieden ook een mooi eindejaarsgeschenk aan voor alle mensen die inschrijven voor 12/01/2021 : alle avonden van de inleidende cursus, FREEZE en het ganse jaarporogramma. Dit allemaal voor een investering van 999 euro ex. BTW. Dit aanbod bieden we aan tot 12/01/2021. 

Schrijf je in