dr. L. Swinnen - Stress Management Consultancy

contact

Dr. Luc Swinnen
Different BVBA
+32 (0)9 377 71 62
+32 (0)475 73 06 14
info@stressmanagement.be

Ondernemingsnummer:
BE 0461_: 390 891

Open trainingen

Summer Class: ons zenuwstelsel

SUMMER CLASS: RUST VOOR JE BREIN MET DE HULP VAN JOUW ZENUWSTELSEL. DE POLYVAGAAL THEORIE. 

De nervus vagus helpt je een creatief en productief leven te leiden. Met veiligheid en rust. kennis van je autonoom zenuwstelsel geeft je een soort passe partout voor de oplossing van trauma’s, burn-out, stress, te veel of te weinig uitdaging en maakt van jou eindelijk een rustig mens. 
Soms voelen we ons onnodig onveilig. Of we zijn altijd moe en we zien het niet meer zitten. Of we leiden aan slapeloosheid en stress, misschien wel aan een burn-out. Dan is het echt tijd om kennis te maken met de Polyvagaal Theory!
Kijk hoe jouw zeuwstelsel eruit ziet. Welke signalen geeft jouw zenuwstelsel je? En hoe pak je die signalen aan? 
Merkwaardig genoeg is deze krachtige praktijk niet goed bekend in België. Het is een all in oefening voor meer stressbestendigheid, veerkracht, zelfregulatie en coregulatie, en efficiëntie. Verandering wordt plots eenvoudig. Miljoenen mensen passen deze methode nu reeds toe met een verbazingwekkend succes. Op 24/7, 31/7, 7/8 en 14/8 richten we een virtuele summer class in. Telkens ’s avonds van 19u tot 21u. We zullen dan ons wonderbaarlijk zenuwstelsel met de zwervende zenuw bespreken en de polyvagaal theorie. Na de cursus beschik je over een rijkdom van kennis, oefeningen, hulpbronnen en praktische tools. Soms werken we even in kleine groepjes via het zoom medium. Je hoeft de software niet te downloaden. We sturen je een link en dan kan je perfect inloggen.
WANNEER?  24/7, 31/7,7/8 en 14/8
HOE LAAT?  VAn 19u tot 21u
WAAR? Bij jouw thuis, voor het scherm van je computer, laptop of Iphone. 
HULPMIDDELEN : Hand-out, teksten, slides, gesloten Facebook of Linkedin Community.
UW INVESTERING : 260 euro ex BTW. Verplegend personeel en professionele zorgverstrekkers krijgen 10% korting. Gelieve dat duidelijk te motiveren op jouw aanvraag. Indien je beide summer classes bijwoont kun je nog een additionele korting ontvangen van nog eens 10%. 
HOE INSCHRIJVEN? Stuur dringend een mail naar l.swinnen@pandora.be of klik hier.  Vul jouw facturatiegegevens en eventueel BTW nummer in.
VOOR MEER INFORMATIE: KLIK HIER.
 
< terug naar overzicht

Product in de kijker

De polyvagaal theorie: jouw beste hulpbron en veerkracht
De cursus is doorspekt met oefeningen en praktijkvoorbeelden en ...

Nieuws

 meer nieuws

Ik verveel me ziek en toch ben ik uitgeput

‘Mijn chef wil alles zelf doen. Ik heb niets omhanden en verveel me dood op het werk. En toch kom ik ’s avonds uitgeput thuis. Ik kan alleen nog TV kijken ...

schrijf hier in op

onze nieuwsbrief

e-mail

© 2020 dr Luc Swinnen, consulent stress management Creatie: Stardekk ×