dr. L. Swinnen - Stress Management Consultancy

contact

Dr. Luc Swinnen
Different BVBA
+32 (0)9 377 71 62
+32 (0)475 73 06 14
info@stressmanagement.be

Ondernemingsnummer:
BE 0461_: 390 891

Open trainingen

MASTERCLASS: Capita selecta uit de neurowetenschappen

MASTERCLASS: CAPITA SELECTA UIT DE NEUROWETENSCHAPPEN

 Gedurende twee dagen gaan we ons volledig bezig zijn met de enorme impact die de neurowetenschappen hebben op ons gedrag en onze emoties en onze mindset. Deze workshop zal doorspekt zijn met inzichten, oefeningen en momenten van emotie en humor.

De volgende onderwerpen passeren de revue

Coaching en leiding geven en Neuroscience. Er worden steeds meer coaching technieken en tools ontworpen. Maar hoer werken die technieken? De neurowetenschappen geven ons vele natwoorden en hebben een grote toegevoegde waarde voor de cliënt, de leider en de manager. Na deze workshop zul je meer inzicht hebben n vele verschijnselen in ons brein, de hersengolven, de neurotransmitters en zul je in staat zijn al deze zaken te gebruiken om de resultaten van uw ondernemingen te verfijnen. Uw mensen zullen begrijpen waarom je bepaalde dingen doet en workshops niet meer aanzien als spelletjes of verloren tijd. De technieken werken echt en hebben een grote toegevoegde waarde. We eindigen een sessie altijd met oefeningen en concrete actieplannen. Coaching met “the brain in mind” is werkelijk het neusje van de zalm.


In een tweede workshop passen we deze technieken toe op leren. In deze tijd van information overload is het van groot belang dat we enkel leren wat we echt nodig hebben en dat we dit dan ook een gans mensenleven blijven toepassen en verfijnen. De kennis van de neurowetenschappen is echt een “need to have” en geen “nice to have”. Steeds zullen we de laatste evoluties van dit werkveld omzetten in een concreet en praktisch actieplan.


In een derde workshop gaan de dan diep in op het voorkomen van uitstelgedrag met behulp van de neurowetenschappen. Dat valt met deze kennis makkelijk aan te pakken. Ook obsessies en angsten kunnen we dan te lijf gaan zodat de meeste mensen op een assertieve wijze in het leven staan. En ze worden daarenboven wellicht succesvolle leiders en coaches. Succes verzekerd.

Tenslotte passeert de impact van onze mindset de revue. Zo kan dan perfectionisme aangepakt worden vanuit het oogpunt van de neurowetenschappen.WANNEER:
deze workshops vinden plaats op 8/2/2019 en 15/02/2019. Ze zijn een perfecte inleiding voor de opleiding burn-out coach maar kunnen in alle vormen van coaching gebruikt worden.

WAAR: Gent en Wetteren

INVESTERING: 795 euro voor de twee dagen, ex. BTW. Maaltijden en documentatie inbegrepen. Er is een vroegboekkorting tot en met 31/01/2019 van 95 euro. Wie inschrijft en betaalt voor die datum betaalt 700 euro ex. BTW.

Op het einde wordt een certificaat uitgereikt aan de deelnemers.

Om praktische interactie mogelijk te maken worden het aantal deelnemers beperkt.

Hopelijk tot heel binnenkort.

  


< terug naar overzicht

Product in de kijker

Burn-Out Coach : 22/02, 01/03, 22/03, 29/03/2019

Eén op de 3 werknemers ervaart een hoge spanning ...

Nieuws

 meer nieuws

Het Nieuwe boek van Luc Swinnen

Bij het organiseren van dit symposium verschijnt ook een nieuw boek van Dr. L. Swinnen : "WAAROM WIJ VREEMDGAAN EN PARACHUTESPRINGEN. ONS ONBEGRIJPELIJKE BREIN"

Een kantoorliefde starten, fastfood eten, parkeren op de ...

Ik zing want ik ben gelukkig of ben ik gelukkig omdat ik zing?

 

 

Een van mijn cursisten volgt dansles, om zich te ontspannen. Eens geen yoga of Tai Chi, maar “iets” anders. Ze is opgetogen. Ze groeit en beweegt zich vol gratie. En daardoor ...

Ik verveel me ziek en toch ben ik uitgeput

‘Mijn chef wil alles zelf doen. Ik heb niets omhanden en verveel me dood op het werk. En toch kom ik ’s avonds uitgeput thuis. Ik kan alleen nog TV kijken ...

schrijf hier in op

onze nieuwsbrief

e-mail

© 2019 dr Luc Swinnen, consulent stress management Creatie: Stardekk ×