dr. L. Swinnen - Stress Management Consultancy

contact

Dr. Luc Swinnen
Different BVBA
+32 (0)9 377 71 62
+32 (0)475 73 06 14
info@stressmanagement.be

Ondernemingsnummer:
BE 0461_: 390 891

Open trainingen

The brain in mind bij coaching: 22 en 29/05

Dit is een cursus waar alle hulpbronnen van het brein in beeld komen

- Brain based learning

- Coaching Competenties

- neurotransmittors

- Electrische golven in het brein

- Mindset

Gedurende twee dagen gaan we ons volledig bezig zijn met de enorme impact die de neurowetenschappen hebben op ons gedrag , onze emoties en onze mindset. Deze workshop zal doorspekt zijn met inzichten, oefeningen en momenten van emotie en humor.

De volgende onderwerpen passeren de revue:

Coaching en leiding geven en Neuroscience. De neurowetenschappen geven ons vele antwoorden en hebben een grote toegevoegde waarde voor de cliënt, de leider en de manager. Na deze workshop zul je meer inzicht hebben in vele verschijnselen in ons brein, de hersengolven, de neurotransmitters en zul je in staat zijn al deze zaken te gebruiken om de resultaten van uw ondernemingen te verfijnen. Uw mensen zullen begrijpen waarom je bepaalde dingen doet en ze zullen uw workshops niet meer aanzien als spelletjes of verloren tijd. De technieken werken echt en hebben een grote toegevoegde waarde. We eindigen een sessie altijd met oefeningen en concrete actieplannen. Coaching met “the brain in mind” is werkelijk het neusje van de zalm.


In een tweede workshop passen we deze technieken toe op leren. In deze tijd van information overload is het van groot belang dat we enkel leren wat we echt nodig hebben en dat we dit dan ook een gans mensenleven blijven toepassen en verfijnen. De kennis van de neurowetenschappen is echt een “need to have” en geen “nice to have”. Steeds zullen we de laatste evoluties van dit werkveld omzetten in een concreet en praktisch actieplan.

In een derde workshop gaan de dan diep in op  de rol die neurotransmittors leveren en elekrische golven bij de design van een goede praktijk en een succesvolle training. En deze mensen worden daarenboven wellicht succesvolle leiders en coaches. 

Tenslotte passeert de impact van onze mindset de revue. Growth mindset en Fixed mindset zijn wellicht geen vreemden meer voor jullie, maar kennen jullie ook de scout mindset en de soldatenmindset? Boeiend. En ook de RET ( rationeel emotief denken) wordt nog eens tegen het licht gehouden, maar nu vanuit het standpunt van het brein. WANNEER:
deze workshops vinden plaats op 22mei en 29 mei. Ze zijn een perfecte inleiding voor de opleiding burn-out coach maar kunnen in alle vormen van coaching gebruikt worden.

WAAR: Wetteren

INVESTERING: 895 euro voor de twee dagen, ex. BTW. Maaltijden en documentatie inbegrepen. Er is een vroegboekkorting tot en met 30/04/2019 van 115 euro. Wie inschrijft en betaalt voor die datum betaalt 780 euro ex. BTW.

Op het einde wordt een certificaat uitgereikt aan de deelnemers.

Om praktische interactie mogelijk te maken worden het aantal deelnemers beperkt.

Hopelijk tot heel binnenkort.

  


< terug naar overzicht

Product in de kijker

Brain based resources - symposium op 13/06

RESOURCES FOR A RUMINATING BRAIN

 (THE BRAIN IN MIND)   

 

Op ...

Nieuws

 meer nieuws

Congres op 13/06/2019

FROM SYNAPSE TO NEURON TO BRAIN...TO OUR PLACE IN THE WORLD

Op 13 juni vindt ons nieuw congres plaats over het brein.  Op die dag heb je de unieke kans ...

Het Nieuwe boek van Luc Swinnen

Bij het organiseren van dit symposium verschijnt ook een nieuw boek van Dr. L. Swinnen : "WAAROM WIJ VREEMDGAAN EN PARACHUTESPRINGEN. ONS ONBEGRIJPELIJKE BREIN"

Een kantoorliefde starten, fastfood eten, parkeren op de ...

Ik zing want ik ben gelukkig of ben ik gelukkig omdat ik zing?

 

 

Een van mijn cursisten volgt dansles, om zich te ontspannen. Eens geen yoga of Tai Chi, maar “iets” anders. Ze is opgetogen. Ze groeit en beweegt zich vol gratie. En daardoor ...

schrijf hier in op

onze nieuwsbrief

e-mail

© 2019 dr Luc Swinnen, consulent stress management Creatie: Stardekk ×