dr. L. Swinnen - Stress Management Consultancy

contact

Dr. Luc Swinnen
Different BVBA
+32 (0)9 377 71 62
+32 (0)475 73 06 14
info@stressmanagement.be

Ondernemingsnummer:
BE 0461_: 390 891

Open trainingen

Neuroscience bij coaching en training 4, 11 oktober

Dit is een cursus waar alle hulpbronnen van het brein in beeld komen

- Brain based learning

- Coaching Competenties

- neurotransmittors

- Electrische golven in het brein

- Mindset

Gedurende twee dagen gaan we ons volledig bezig zijn met de enorme impact die de neurowetenschappen hebben op ons gedrag , onze emoties en onze mindset. Deze workshop zal doorspekt zijn met inzichten, oefeningen en momenten van emotie en humor.

De volgende onderwerpen passeren de revue:

Coaching en leiding geven en Neuroscience. De neurowetenschappen geven ons vele antwoorden en hebben een grote toegevoegde waarde voor de cliënt, de leider en de manager. Na deze workshop zul je meer inzicht hebben in vele verschijnselen in ons brein, de hersengolven, de neurotransmitters en zul je in staat zijn al deze zaken te gebruiken om de resultaten van uw ondernemingen te verfijnen. Uw mensen zullen begrijpen waarom je bepaalde dingen doet en ze zullen uw workshops niet meer aanzien als spelletjes of verloren tijd. De technieken werken echt en hebben een grote toegevoegde waarde. We eindigen een sessie altijd met oefeningen en concrete actieplannen. Coaching met “the brain in mind” is werkelijk het neusje van de zalm.


In een tweede workshop passen we deze technieken toe op leren. In deze tijd van information overload is het van groot belang dat we enkel leren wat we echt nodig hebben en dat we dit dan ook een gans mensenleven blijven toepassen en verfijnen. De kennis van de neurowetenschappen is echt een “need to have” en geen “nice to have”. Steeds zullen we de laatste evoluties van dit werkveld omzetten in een concreet en praktisch actieplan.

In een derde workshop gaan de dan diep in op  de rol die neurotransmittors leveren en elekrische golven bij de design van een goede praktijk en een succesvolle training. En deze mensen worden daarenboven wellicht succesvolle leiders en coaches. 

Tenslotte passeert de impact van onze mindset de revue. Growth mindset en Fixed mindset zijn wellicht geen vreemden meer voor jullie, maar kennen jullie ook de scout mindset en de soldatenmindset? Boeiend. En ook de RET ( rationeel emotief denken) wordt nog eens tegen het licht gehouden, maar nu vanuit het standpunt van het brein. WANNEER:
deze workshops vinden plaats op 4 en 11 oktober 2019. Deze cursus gaat tot in detail in op de werking van neurotransmittors, netwerken in het brein en electrische golven en vooral op de design van uw coaching en training met behulp van deze gegevens. 

INVESTERING: 895 euro voor de twee dagen, ex. BTW. Maaltijden en documentatie inbegrepen. Er is een vroegboekkorting tot en met 31/07/2019 van 100 euro. Wie inschrijft en betaalt voor die datum betaalt 795 euro ex. BTW.

Op het einde wordt een certificaat uitgereikt aan de deelnemers.

Om praktische interactie mogelijk te maken worden het aantal deelnemers beperkt.

Hopelijk tot heel binnenkort.

  


< terug naar overzicht

Product in de kijker

MOVING MINDS
Wetenschappers hebben in ons brein een aantal netwerken geïdentificeerd die verafgelegen hersendelen met elkaar verbinden. Zo hebben we een soort rustnetwerk dat lekker actief is als je aandacht naar binnen gericht is. Je zit bijvoorbeeld rustig op een bank in de zon en plots krijg je werkelijk briljante invallen. Dit netwerk is is onontbeerlijk bij goed leiderschap en ook bij efficiënte coaching. Maar hoe activeren we het? Je bent niet actief bezig met een taak, maar wel heel creatief en empathisch.

Nieuws

 meer nieuws

MOVING MINDS

Reeds lang weten we dat we moeten spreken van breinnetwerken en niet van knopjes of gebieden in het brein en ook niet uitsluitend over oerbrein, zoogdierenbrein of modern brein, of links ...

Burn-Out Coach : 6,13, 20 en 27 september 2019

Burn-Out Coaching

 

Eén op de 3 werknemers ervaart een hoge spanning op het werk en in hun privé – leven. Dit gaat met allerlei klachten gepaard.   Die klachten kunnen zeer ingrijpend zijn ...

Ik verveel me ziek en toch ben ik uitgeput

‘Mijn chef wil alles zelf doen. Ik heb niets omhanden en verveel me dood op het werk. En toch kom ik ’s avonds uitgeput thuis. Ik kan alleen nog TV kijken ...

schrijf hier in op

onze nieuwsbrief

e-mail

© 2019 dr Luc Swinnen, consulent stress management Creatie: Stardekk ×